Brolægning i alle afskygninger tilbydes

Hos Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS har vi mange facetter. Vi kan nemlig vælge mellem mange muligheder, når der skal bruges erfarende arbejder til de udendørsarealer, som befinder sig på din grund. Det betyder, at vi kan hjælpe dig, når du behøver kvalificeret arbejdskraft til dræning, anlægsarbejde, minirenseanlæg, naturgenopretning, brolægning og meget andet i områderne omkring Næstved, Vordingborg, Haslev og resten af Sjælland.

Når det kommer til brolægning, kan vi være behjælpelige ved både større og mindre opgaver. Vi har mange års erfaring med forskellige former for flisebelægning, og vi har derfor kompetencerne og ekspertisen i orden.

Hjælp til brolægningsarbejde? Vi er de rette

Brolægningsarbejde kan være mange ting, og derfor kan mange års erfaring på området være en god ide, når der f.eks. skal lægges en ny indkørsel, terrasse eller gangstier i haven.​

Et professionelt udført arbejde kan ses, og det er klart en god investering ved brolægning.

Vi kan klare alle former for brolægning. Desuden kan vi også tilbyde vores kunder at være behjælpelige, når der skal rulles en ny græsplæne ud. Med vores mange års erfaring kan vi tilbyde en bred palet af muligheder, når det kommer til brolægning af indkørsler, terrasser eller haver.

Hvad koster brolægning?

Vores priser på brolægning afhænger i høj grad af, hvor omfattende en belægning der er tale om.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 22 04 70 / 21 67 63 83 eller via kontaktformularen her på siden.​

Kontakt os i dag

Står du for at skulle have udført et stykke arbejde, men har nogle spørgsmål i den forbindelse, så kontakt os med det samme, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Så lad os tage en snak, så vi kan finde frem til hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autoriseret kloakmester

Specialister i kloakservice for private og erhverv

​Adresse:​

Bultevej 7
​4700 Næstved

E-mail: garfield@os.dk

CVR: 39377586

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rin​g til Skipper Mortensen

30 22 04 70

Rin​g til Mikkel Mortensen

21 67 63 83