Dræning af marker i Næstved udføres med over 40 års erfaring

Vi arbejder på det på det meste af Sjælland og har bl.a. løst opgaver for mange kunder omkring Vordingborg, Næstved og Haslev.

Med over 40 års erfaring i dræning af marker kan du med hjælp fra Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS få drænet din mark på Sjælland.

Vi hjælper desuden med at finde en løsning, så du som kunde kan undgå, at problemet opstår igen. Der findes ikke to ens dræningsprojekter, og derfor skal der også professionelle kræfter til, hvis problemet skal kommes til livs på netop din mark. Det kan vi gøre for dig.

Specialist inden for fugtsikring af din bolig

Vi hjælper også, hvis du oplever, at kælderen tit bliver oversvømmet eller bliver fugtig. Ud over dræning af kælder og marker tilbyder vi også dræning af grund i form af omfangsdræn omkring huset, hvilket hjælper til, at kælderen ikke bliver fugtig. Dette kaldes fugtsikring og kan spare mange husejere for en del bekymringer.​

​Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med at finde rundt i de mange muligheder, der er, når det kommer til dræning. Vi finder altid den mest optimale løsning, når vandet skal væk. Vores kunder får altid 

den løsning, som passer bedst til netop deres dræningsprojekt.

Kontakt os for et tilbud på dræning

Vi kan hjælpe dig med dine dræningsproblemer 

hurtigst muligt. Du skal blot kontakte Skipper på telefon  30 22 04 70 eller Mikkel på 21 67 63 83 og høre, hvilke muligheder der er for netop dig. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden.

Vores ekspertise inden for dræning skal komme vores kunder til gode, og det gøres nemt ved, at du kontakter os og forklarer, hvad netop dit dræningsprojekt går ud på, eller hvilke problemer du har med fugt i kælderen eller vand på marken.

​Vi tilbyder også kvalificeret arbejdskraft til anlægsarbejde, minirenseanlæg, naturgenopretning, brolægning og meget andet.

Kontakt os i dag

Står du for at skulle have udført et stykke arbejde, men har nogle spørgsmål i den forbindelse, så kontakt os med det samme, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Så lad os tage en snak, så vi kan finde frem til hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autoriseret kloakmester

Specialister i kloakservice for private og erhverv

​Adresse:​

Bultevej 7
​4700 Næstved

E-mail: garfield@os.dk

CVR: 39377586

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rin​g til Skipper Mortensen

30 22 04 70

Rin​g til Mikkel Mortensen

21 67 63 83