​Kloakering i alle afskygninger

Når du skal have ny kloak, eller hvis der er brud på dine gamle afløb, som enten stopper toilettet til, eller på anden måde gør hverdagen besværlig, så skal du have kigget på din kloak. Det kan Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS hjælpe dig med. Vi klarer mange former for kloakering omkring Næstved men arbejder på hele Sydsjælland.

Vi har erfaring med kloakering og kan hjælpe i alle områder, både på landet, i sommerhusområder og i villakvarterer. Når man skal have lavet kloakering, skal der autoriseret kloakmester til, og her kan vi hjælpe dig.

Vi udfører kloakering ved alle former for bebyggelse

Vi har erfaring på området. Vi kan hjælpe dig med at ordne din kloak, og samtidig bliver kloakeringen lavet ordenligt fra start til slut. Når du vælger os som din kloakmester til kloakering, så er vi altid selv med på pladsen, og står for arbejdet.

Vi finder altid en løsning, som passer til dine behov, og det gælder både ved renovering og ved nye kloaker. Vi forlader altid arbejdet i pæn og ordentlig stand, hvor du som kunde er tilfreds.

​Kontakt os når du skal have lavet kloakering

Vi sørger altid for at lave den lovpligtige dokumentation og de lovmæssige tegninger til kommunen, så vores kunder ikke skal tænke på det. Vores erfaring kommer derved vores kunder til gode.

Skal du have hjælp til kloakering, så kontakt Skipper på telefon 30 22 04 70. Du kan også sende en e-mail til garfield@os.dk - eller udfylde kontaktformularen her på siden. Vi kan også hjælpe dig med bl.a. støbning og dræning.

Kontakt os i dag

Står du for at skulle have udført et stykke arbejde, men har nogle spørgsmål i den forbindelse, så kontakt os med det samme, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Så lad os tage en snak, så vi kan finde frem til hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autoriseret kloakmester

Specialister i kloakservice for private og erhverv

​Adresse:​

Bultevej 7
​4700 Næstved

E-mail: garfield@os.dk

CVR: 39377586

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rin​g til Skipper Mortensen

30 22 04 70

Rin​g til Mikkel Mortensen

21 67 63 83