Naturgenopretning & etablering af minivådområde og filtermatrice

Hos Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS tilbyder vi naturgenopretning for kunder i blandt andet Næstved, Haslev, Vordingborg og omegn samt hele Sjælland.

Når det kommer til naturgenopretning, kan vi være behjælpelige med nogle såkaldte minivådområder, et nyt spændende tiltag som har til formål at rense drænvand for fosfor og kvælstof. Endvidere samarbejder vi med kommuner om etablering af klimasøer som har til formål at opmagasinere vand i forbindelse med store regnmængder. Derudover varetager vi også vedligeholdelse af søer og åer.

Hvorfor er det nødvendigt med klimasøer?

En konsekvens ved klimaforandringerne er en øget tendens til tørre og varme somre.

Derfor vil der være stor risiko for, at flere vandløb udtørrer helt eller delvist, hvilket har konsekvenser for livet i vandløbene.

Om vinteren kan man opmagasinere vandet fra vandløbene, som i tørre perioder nemt kan ledes tilbage i det pågældende vandløb. Derudover mindskes risikoen også for oversvømmelser, fordi vandet kan holdes tilbage i søerne ved kraftig regn.

​Vi tilbyder også kvalificeret arbejdskraft til anlægsarbejde, minirenseanlæg, dræning, brolægning og meget andet.

Kontakt os og hør mere om naturgenopretning

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe i forbindelse med naturgenopretning, skal du endelig bare ringe til os på telefon 30 22 04 70 / 21 67 63 83 eller benytte vores kontaktformular her på siden. 

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Står du for at skulle have udført et stykke arbejde, men har nogle spørgsmål i den forbindelse, så kontakt os med det samme, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Så lad os tage en snak, så vi kan finde frem til hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autoriseret kloakmester

Specialister i kloakservice for private og erhverv

​Adresse:​

Bultevej 7
​4700 Næstved

E-mail: garfield@os.dk

CVR: 39377586

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rin​g til Skipper Mortensen

30 22 04 70

Rin​g til Mikkel Mortensen

21 67 63 83