Støbning af fundament til dit drømmehus

Når man vil bygge sit eget hus fra bunden og ønsker et godt fundament, som kan holde på det nye hus, så er støbning af fundament under drømmehuset en nødvendighed. Sådan holder huset bedst, og du sikrer, at dit drømmehus ikke sætter sig.


Hos Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS kan vi hjælpe med at få den perfekte støbning under dit hus, og det gælder, hvad end det drejer sig om et nyt parcelhus, tilbygning til et allerede opført hus eller andre fundamenter på din grund. Vi arbejder på hele Sjælland men har mange kunder i områderne omkring Haslev, Vordingborg og Næstved. 


Vi klarer alle opgaver inden for området

Hos Skippers Dræning og Entreprenørservice ApS tilbyder vi ikke blot støbning af fundament, men kan også være behjælpelig, hvis du skal have kloakeret på din grund, eller drænet for vand, inden du påbegynder arbejdet med fundamentet.

Vi har over 40 års erfaring på området, og vi har derfor en del erfaring og ekspertise at trække på, når der skal udføres støbning, dræning og kloakering.


Kontakt os når du har behov for støbning af fundament

Hvis du ønsker hjælp, når det kommer til støbning af dit nye parcelhus, kan du altid kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med den bedste løsning.

Du kan ringe til Skipper på telefon 30 22 04 70, og så giver vi et tilbud/overslag på, hvordan din fremtidige støbning bliver under dit nye byggeri.

Kontakt os i dag

Står du for at skulle have udført et stykke arbejde, men har nogle spørgsmål i den forbindelse, så kontakt os med det samme, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Så lad os tage en snak, så vi kan finde frem til hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Autoriseret kloakmester

Specialister i kloakservice for private og erhverv

​Adresse:​

Bultevej 7
​4700 Næstved

E-mail: garfield@os.dk

CVR: 39377586

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rin​g til Skipper Mortensen

30 22 04 70

Rin​g til Mikkel Mortensen

21 67 63 83